Co nabízíme

Inspirace se věnuje více než 7 let vaření moderní výživy kombinující poznatky západní a východní medicíny, tak aby co nejvíce prospívala Vašemu zdraví. 


Recepty nám pomohli vyladit lékařky se znalostmi proncipů pěti elementů, které jsou páteří naší filozofie.


Vaříme pro celiaky, vegetariány, vegany i nadšené jedlíky masa a příznivce zahraniční i české kuchyně. Dodáváme do více než dvaceti pražských školek, domovů seniorů, naše jídlo odebírají velké i malé společnosti. 




NABÍZÍME:


  • DOBROU KVALITU - Vysoký podíl hodnoty surovin na ceně jídla kvalitní stravy s vysokým podílem zeleniny.
  • DOBROU CENU - Zrušili jsme bistra, protože naši klienti si berou v drtivé většině jídlo sebou, raději jsme nastavili velmi atraktivní cenu a pracujeme výhradně s výdejnami.


NAŠE VÝDEJNÍ MÍSTA NAJDETE (Platné od 1.10. 2021):

  • KOBYLISY: Nad Šutkou 14, Praha 8, otevřeno 11 - 16 hod  (metro C Kobylisy nebo tramvaj stanice Ke Stírce, autem také z ulice Ke Stírce 540, kde lze stát na dvoře, dům je průchozí)
  • STŘÍŽKOV: Bešťákova 1, Praha 8 , výdej 11-14 hod.


OBJEDNÁNÍ A ROZVOZ


  • Objednávat jídlo přes náš web lze po registraci zde do půlnoci předchozího dne, objednávku lze zrušit daný den do 8hod.   
  • Jak se registrovat, nabíjet kredit a jiné informace naleznete zde:

PROČ SI VYBRAT PRÁVĚ NÁS?


  • Máme řadu surovin v BIO kvalitě (PROBIO). Denně vaříme obědy a připravujeme svačiny a dezerty z primárních surovin bez polotovarů, náhražek, chemické zátěže, rafinovaného cukru a geneticky modifikovaných surovin.
  • Díky záměrnému minimalismu v bistrech, vlastní logistice a efektivnímu vaření podle objednávek, dostáváte od nás mimořádně vysoký podíl hodnoty kvalitních surovin na ceně oběda. Tento faktor je pro nás klíčový jsme v něm mezi nejlepšími v Praze. A čím více nám pomáháte, včasnými objednávkami, platbou předem, odběrem ve velkém, tím více můžeme pro Vás ceny držet na uzdě, 
  • Jsme příznivci společenského smíru a tolerance mezi vegetariány a masojedlíky. Věříme, že maso do jídelníčku mnoho lidí potřebuje, na druhou stranu není nutné jej jíst denně a je dobré sáhnout pravidelně i po bezmasém pokrmu.


DENNĚ VAŘÍME 5 ČERSTVÝCH JÍDEL


  • Bezlepková strava - Polévka i s nudlemi je bezlepková. Zahušťování polévek a omáček pšeničnou moukou je podle nás zbytečná zátěž GMO a neděláme to. 
  • A: Vegetariánské jídlo - doporučujeme jako zpestření masového jídelníčku. Sezónní zeleninu vhodně doplňuje obilovina, brambory nebo luštěnina, popřípadě vejce či sýr z farmy.
  • B: Veganské jídlo - inspirováno principy makrobiotiky. Tepelně upravenou sezónní zeleninu doplňuje obilovina, brambory, luštěnina či tofu nebo tempeh.
  • C: Masový pokrm - Maso je koncentrovaná energie, která velmi silně posiluje a vyživuje organismus. Jeho zastoupení při nenáročném fyzickém výdeji, mělo být 2 x týdně, což koresponduje se zvyklostmi našich předků, kdy bylo maso svátečním nedělním pokrmem.
  • D: Těstoviny - používáme jednu z nejkvalitnějších italských těstovin.
  • E: Tradiční kuchyně - lze vařit zdravě a z kvalitních surovin, toto jídlo je masové.


VSTOUPIT DO ESHOPU (Homepage)